Brev fra en forælder

Et afskedsbrev fra en mor

 Vi ankom i akutbilen.

Drengens livsgnist, håb og drømme var sat helt ud, ønsket om døden var en trofast følgesvend.

Ord udeblev, og en tolk oversatte.

En professionel  base blev sat i 24 timers aktion, der var ingen tid at spilde, detaljen var på forsigtig vis  at give livreddende hjælp til en lukket- og sårbar dreng.

Små skridt frem, et tilbage, 2 skridt frem, der var minimum af åbninger, men bitte små lys, som den professionelle base på højeste niveau skulle balancere  i – knivskarpt og samtidig med et evigt tålmodigt finpuds arbejde i mindste detalje.

Drengen kunne kun stå op, gik meget lange ture i højt tempo, kunne ikke deltage i livet og trak sig helt ind i sig selv. Livet var fyldt af tvangstanker og et kæmpe bjerg af nederlag i bagagen.

En rejse med så tung en bagage uden udsigt til lys, men med et håb – og ønske om, at spejlbilledet en dag ville kaste et lille glimt af sig – kan jeg i dag se et ungt menneske på vej ud i livet igen på den bedste udsigtsplatform, som jeg kunne ønske mig for min elskede teenager.

I dag stråler han om kap med solen – livet har givet ham mening – takket være jeres unikke bånd og ikke mindst jeres skarpe og dygtige måde at formidle ethvert nyt budskab, for at han har kunnet tage hul på denne smukke rejse ud i livet.

En kæmpe tak for jeres uundværlige hjælp, viden og indsigt – i at gøre en unik forskel i livet for min søn.

De største hilsner