Til kommuner

Asterias er et fleksibelt tilbud om aflastning og støtte til alle familier. Vi er klar til at skræddersy en løsning, som passer lige til jeres udfordringer.
Visitation

Vi har som udgangspunkt ingen ventetid. Vi kan relativt hurtigt komme i gang med et nyt forløb, da vi har medarbejdere, som kan træde til med kort varsel.

I er velkomne til at kontakte vores socialfaglige koordinator, som kan besvare jeres spørgsmål og fortælle mere om vores tilbud. I finder vores kontaktinformationer under Kontakt os.

Pris

Kontakt os for at høre nærmere om prisen for løsning af jeres specifikke behov. 

Samarbejde

Vi ved, at det er vigtigt med et åbent, smidigt og tæt samarbejde som leverandør til kommunerne på det sociale område.

Vi vender hurtigt tilbage på henvendelser, vi er opsøgende, og vi er opmærksomme på, at der kan være behov for ekstra dialog og løbende afstemning omkring lige netop denne gruppe af børn og unge og deres familier. Det kan enten være i form af opfølgningsmøder eller korrespondance på anden vis.

Det er vores socialfaglige koordinator Mie Køster, som er jeres gennemgående kontaktperson. Hun er uddannet socialrådgiver, kender lovgivningen og har erfaring med de kommunale procedurer. Hvis I har brug for rådgivning eller sparring, er I altid velkommen til at kontakte Mie. 

Når kommunen har truffet afgørelse om bevilling af aflastning eller kontaktperson, står vi for den videre kommunikation med familien. Vi er optaget af et sikre et godt match mellem barnet/ den unge og aflasteren/kontaktpersonen og planlægge en god opstart. Derfor tilbyder vi også et opstartsmøde med de relevante parter.

Lad os sammen finde
den helt rigtige løsning til jer