Tryghed, udvikling og støtte.

Støttetilbud

Asterias er et specialiseret tilbud om aflastning og støtte for familier med børn og unge, som udover autisme har et komplekst diagnosebillede.

Aflastning
Aflastning giver familien et pusterum i hverdagen og specialiseret støtte til barnet.
Kontaktperson
Vores kontaktpersoner støtter den unge i udvikling selvstændighed og opbygge selvtillid.
Brobygning
Brobygning er en udviklingsindsats i hjemmet for børn, som ikke har tilknytning til et skoletilbud.

Asterias og Søstjerneskolen

Asterias udspringer af Søstjerneskolen, som er et stærkt specialiseret skole- og dagbehandlingstilbud for børn med særlige udfordringer såsom autismespektrumforstyrrelser eller psykisk sårbarhed. 

Forældrene siger:

”I Asterias får vores søn et meningsfuldt fritidstilbud uden for hjemmet. Han er sammen med kompetent personale, som forstår ham, og giver ham nye oplevelser i en tryg ramme.”
Marie Louise og Rasmus
Forældre til søn i aflastning
”Det har altid været en udfordring at finde en sommerferieaktivitet for en pige som vores. I Asterias får hun et forløb med 1:1 aflastning, hvor der er fuld fokus på hende. Der er struktur og en plan, så hun kommer afsted fire dage om ugen og forløbet er skræddersyet til hendes interesser og behov.”
Emma
Mor til datter i aflastning

Mød vores personale

I Asterias yder vi en specialiseret indsats, som forstår målgruppens behov. Derfor sørger vi for, at alle vores medarbejdere har de rette faglige kompetencer og har mulighed for løbende sparring.

Hvordan kan vi hjælpe jer?

Sammen finder vi den rette løsning